Setrabet482

Setrabet482

Valladolid 0-2 Real: Karim’in Ronaldo’ya Yeni Yıl hediyesi

Setrabet482 Güncel Giriş

Setrabet482

Setrabet482 Real Madrid, Real Valladolid’e karşı bir deplasman maçı kazanmayı başardı. Kasım ayının başından beri sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Real Madrid’in Fransız yıldızı, dönüşünde Brezilyalı Ronaldo liderliğindeki Valladolid’in kazanmasına yardımcı olmak için iki gol attı.

Maça iki takım da dengeli başladı ve ilk dakikalar gol pozisyonu yaratmadan geçti, 10. dakikada Benzema’nın pasında fırsat bulan Marco Asensio oldu ama şutu tam olarak Yordi Masip’in olduğu yere gitti. vardı. Vardı

İlerleyen dakikalarda topa ve sahaya en çok Real oyuncular sahip oldu ve 17. dakikada Masip’in Vinicius’un şutunu bloke etmesi üzerine Benzema dönüş topunu ilk gole çevirebilirdi ama şutu üstten auta gitti. Valladolid’in golü.

Real’in avantajı devam etti ve 27. dakikada şansını denemek için Toni Kroos’a gelen Kroos’ta şut rakip takımın kalesinin auta gitti. setrabet giris

Bir dakika sonra, Real’in golü için ilk ciddi şansını yaratma sırası ev sahibi takıma geldi, ancak Javi Sanchez’in voleybolu Thibaut Courtois’nın kalesinin üzerinden auta gitti.

Daha sonra oyun dengelendi ve her iki takım da kaleye tehlikeli ataklar yaptı. Örneğin 36. dakikada Aguado’nun tehlikeli şutu maçın ilk golüne götürebilirdi ama Courtois’nın muhteşem tepkisi Real’in golünü engelledi.

Son dakikalarda daha iyi fırsatlar bulan ev sahibi takımdı ama sonuçta bu devre top kale çizgisini geçmedi ve maç 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıya Real daha iyi başladı ancak ilk dakikalarda bu takımın oyuncuları rakip kaleye gol şansı yaratamadı.

Maçın geri kalanında oyun dengelendi Setrabet ve ev sahibi takım bir kez daha Real’in kalesine tehdit oluşturdu ve Courtois’yı tepki vermeye zorladı.

68. dakikada Sergio Leone’nin kafa vuruşu Valladolid’i öne geçirebilirdi, ancak Courtois muhteşem bir dalış yaparak topu uzaklaştırdı.

Son dakikalara yaklaştıkça Realistlerin atakları yoğunlaştı. 78. dakikada Benzema’nın tehlikeli şutu ev sahibi takımın golünü getirebilirdi ama Masip mümkün olan her şekilde toptan kaçındı.

Real ataklarının baskısı 81. dakikada bu takım penaltı atışı bulana kadar devam etti. Xavi Sanchez’in eline çarpan top, hakem tarafından Real’e en iyi gol şansını vermek için bir penaltı olarak kabul edildi.

Bu arada bu karara çok kızan Leon, hakeme hakaret ettiği için oyundan ihraç edildi.

Benzema topun arkasına geçti ve Real’e 1-0 öne geçirmek için isabetli bir vuruşla topu Valladolid’in kalesinin köşesine gönderdi.

Bu golün ardından avantajını kullanan Real Madrid ataklarını sürdürdü ve 89. dakikada ikinci golü kaydetti. Benzema, Kamavinga’nın iyi hareketi ve geri pasında güçlü bir şutla Masip’in kalesini açtı.

Uzatmalarda ev sahibi takımın kaybettiği golleri telafi etme çabaları sonuçsuz kaldı ve maç 2-0 Real üstünlüğüyle sona erdi. Setrabet482

Yoğun bir tatilin ardından: Karim Benzema kol bandıyla geri döndü

Karim Benzema, olaylı bir dönemden geçen Real Madrid’in kaptanlığıyla bu akşam yeşil sahaya dönecek.

Benzema, sakatlığı nedeniyle Katar Dünya Kupası’nda Fransız milli takımına eşlik edemedi. Sağlığına kavuştuktan sonra Blues kampına dönmeyi bekliyordu ama bu olmadı ve bu oyuncu için birçok yan etkiyi beraberinde getirdi.

Karim, tüm bu olaylara rağmen artık Real Madrid’in Dünya Kupası’ndan sonraki ilk maçında forma giymeye hazır.

Real Madrid’in Fransız hücum yıldızı bu akşam Valladolid maçında takımının ana kadrosunda yer alıyor; Bu arada kupanın sonuna kadar Katar’da bulunan yıldızlar (Modric, Xavameni ve Caviga) yedek kulübesinde.

Milli takımı Hırvatistan’a çeyrek finalde mağlup olan Vinnie Jr. da bu akşamki maçta Real’in ana kadrosunda yer alıyor.

Benzema garip ve gergin birkaç hafta geçirdi. Fransa’daki Dünya Kupası öncesi antrenmanda uyluk kasındaki sakatlık nedeniyle Horozlarla acı bir veda yaşadı.

O zamanlar bu Fransız yıldızın etrafındakiler onun son 16’dan itibaren Fransız takımında yer alabileceğine inanıyorlardı.

Ancak Deschamps bu konuya karşıydı ve bu teknik direktör ile Real yıldızı arasındaki farka dair pek çok söylenti gündeme geldi.

Ancak Karim, Katar’da oynayamadı ve Fransa da finali Arjantin’e kaybetti; Benzema’nın katılımıyla farklı bir sonuç doğurabilecek bir final!

Geçen yılın Ballon d’Or galibi bu sezon La Liga’da çıktığı yedi maçta beş gol atmayı başardı.

Bu akşam Valladolid ile oynayacağı maçta Real Madrid’in kaptanlığını yapacak olan bu deneyimli forvet, üst düzey hazırlığını gol atarak ve parlayarak eleştirmenlerine gösterebilmeyi umuyor

Andrik: Vinny ve Chris sayesinde Real’i seçtim Setrabet482

Real Madrid’in genç transferi transferin kesinleşmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı.

Kısa bir süre önce Real Madrid’e katılan 16 yaşındaki Andric, dün akşam Zico’nun Maracana’da her yıl düzenlediği yardım maçında 3 gol kaydetti. Bu görüşmenin sonunda Marka’ya şu röportajı verdi:

Real Madrid’e katılma konusunda ne düşünüyorsun?

Çok mutluyum ve bunun için Tanrı’ya şükrediyorum. Henüz özel bir şeref elde etmedim ama bunun için Tanrı’ya şükrediyorum çünkü gelecek sadece O’nun elinde. Real Madrid’e katılacağım 2024’ten itibaren umarım güzel sezonlar geçiririz. Setrabet482

Şu anda Palmyras’tayım ama takımı buradan destekleyeceğim. Vinny benim yakın arkadaşım ve harika bir sezon geçirdi. Ayrıca Eder, Rodri ve… Umarım Real Madrid Avrupa’da ve İspanya’da başarılı olur.

Aldığınız teklifler arasından neden Real Madrid’i seçtiniz?

Real Madrid büyük bir kulüp ve beni teklif ettiklerinde çok mutlu oldum. İdolüm olan Cristiano Ronaldo bu takımdaydı ve bu yüzden Real’i seçmekten hiç şüphe duymadım ve doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Tanrı her zaman benimle oldu ve bana en iyi yolu gösterdi.

Vinnie ile birlikte olduğun bu günlerde sana ne tavsiyelerde bulundu?

Burada anlatamayacağım birkaç şey söyledi. Bana birçok ipucu verdi ve uzun bir süre Real’de olacağım için onları hatırlayacağım. Setrabet482 Vinicius bana sadece bu aşama hakkında değil, bir bütün olarak hayat hakkında tavsiyeler verdi.

O benim arkadaşım ve bu dostluğun uzun yıllar devam edeceğini düşünüyorum. Onunla birçok pas atmayı ve Real için önemli goller atmayı umuyorum.

Ancelotti ve diğer Real Madrid oyuncularıyla konuşabildiniz mi?

Evet, Ancelotti ve takımdaki diğer Brezilyalılar Eder ve Rodrigo ile de konuştum. Hayatımda meydana gelen bu olaylar için Allah’a şükrediyorum ve bu sürecin devam etmesini diliyorum.

Tabii ki ayaklarımı yere sağlam basmak, dayanıklılığım ve alçakgönüllülüğüm yüksek olmalı.

Al-Nasr bir Real efsanesi daha istiyor Setrabet482

Suudi Arabistan’ın Al-Nasr Kulübü, Cristiano Ronaldo’nun yanı sıra Sergio Ramos’u da kadrosuna katmak istiyor.

Geçen ay, Dünya Kupası’nın ortasında, farklı medya Nasr’ın Ronaldo’ya ilgi duyduğunu bildirdi.

Marca, iki taraf arasındaki anlaşmayı bile yazdı ve Dünya Kupası’ndan sonra bu transferin resmiyet kazanacağını iddia etti ancak bu henüz olmadı.

Ronaldo, son röportajlarından birinde Nasr ile olan anlaşmayı reddetti, ancak her şey bu transferin er ya da geç sonuçlanacağını gösteriyor.

Marca bugün Al-Nasr’ın sadece Ronaldo’yu değil, bir başka Real efsanesi Sergio Ramos’u da istediğini ve kulübün başkanı ve spor direktörü olduğunu iddia etti. İspanyol başkentinde, ancak Ramos’un durumu karmaşık.Ronaldo’dan daha fazlası çünkü eski Real kaptanı şu anda PSG’de oynuyor ve sezon sonuna kadar sözleşmesi var.

Parisliler için normal bir oyuncu olarak kabul edilen Ramos’un, özellikle PSG ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanma gibi büyük bir mücadeleyi hedeflediği için, kışın Nasr’a gitmesi pek olası değil.

Marca, bu kış olmazsa Nasr’ın yaz aylarında Ramos’u çekmeye çalışacağını yazdı. Ayrıca Ramos’un PSG ile sözleşme yenilememesi halinde yaz aylarında serbest kalacağını da belirtmek gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version